Mindfulness & Yoga voor jongeren

Mindfulness & yoga voor jongeren

In samenwerking met Wieneke van der AA, eigenaresse van yogastudio PURA te Roermond, wordt voor jongeren een cursus van 8 weken aangeboden.
Wieneke is zeer ervaren in het geven van verschillende yogavormen, pilates en bodybalance.  Je kunt een kijkje nemen op haar website: www.puraleven.nl om een indruk op te doen.

Jongeren hebben tegenwoordig veelal een druk leven met allerlei activiteiten en verantwoordelijkheden.  School, huiswerk, hobby’s en vrienden/ vriendinnen vergen aandacht. Dit kan wellicht wel eens wat teveel zijn en spanning of stress veroorzaken. Wat zich weer kan uiten in  lichamelijke of psychische klachten.

Tijdens de cursus zal aandacht worden besteed aan hoe je met allerlei (dagelijkse) dingen om kunt gaan die op jouw pad komen; hoe kun je je aandacht bewust besteden en vervolgens bewuste keuzes maken. Daarnaast is er aandacht voor je gedachten, emoties en lichaam; hoe kun je eventuele negatieve gedachten en spanningen herkennen en wat doe je er vervolgens mee.

We bieden op een enthousiaste en moderne manier een kleurrijk pallet aan van activiteiten op het gebied van yoga, meditatie, ademhaling en mindful&bewust leven.

Wat kan dit je nu opleveren:
Verbeterde concentratie, bewustzijn t.a.v. jezelf, het beter leren (her)kennen van je gedachten, emoties en lichaam, groeiend zelfvertrouwen, bewuste keuzes maken en rust creëren.

De eerstvolgende cursus zal in april 2015 plaatsvinden.

Start: 02 april 2015
Dag en tijd: Donderdag 17.30-18:45
Data:
 09 april 2015, 16 april 2015, 23 april 2015,
07 mei 2015, 21 mei 2015, 28 mei 2015,
04 juni 2015 en 11 juni 2015.

Locatie: Eci Cultuurfabriek 1.04
ECI 13
6041 MA Roermond

Leeftijden: 13 t/m 17 jaar
Kosten: 99,- euro

meditatie foto

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Remember yesterday, dream of tomorrow, but live more today